Wie zijn wij?

Jacqueline Bouricius

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de Beauty afdeling. Hier binnen verzorg ik diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, en sinds kort ook wimperextensions. Daarnaast geef ik stoelmassages op locatie bij diverse bedrijven binnen Schiphol-Rijk. (De receptie, administratie & financiële zaken behoren tot mijn overige werkzaamheden. )

sandra gilkes

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van fitness en aerobics hou ik me de meeste tijd bezig met het sportgedeelte. Behalve groeps en personal training begeleid ik ook de re-integratie training van werknemers van verschillende bedrijven op het Business park. Stijve spieren na een zware training, voor een stevige sportmassage moet je bij mij zijn? Naast de PR van ons bedrijf verzorg ik ook Yoga workshops op locatie.

De rest van ons team bestaat uit professionele en goed opgeleide fitness instructeurs die je begeleiden, voedingsadviezen geven en de trainingsschema’s opstellen. Wij bieden diverse groepslessen aan, zoals Fitcamp, Spinning, Buikspier kwartier (ABS) etc.

In onze Beautysalon verzorgen wij naast de gezicht- en lichaamsbehandelingen ook de voeten. Onze Pedicure met aantekening voor de diabetische voet is Jonneke van de Salm en is werkzaam in ons team op maandag en dinsdag.